Algemene voorwaarden

Behandeling volgens afspraak: de praktijk is telefonisch goed bereikbaar, het is mogelijk dat ik op dat moment bezig ben met een behandeling. Indien nodig kunt u ook een bericht inspreken, geef alstublieft uw naam en telefoonnummer, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Betaling middels contante betaling of pin.

De Privacy policy kunt u hieronder downloaden.
Afspraak kosteloos annuleren: 24 uur van te voren, verhindering bij ziekte graag zo vroeg mogelijk doorgeven. 

Bij vergeten afspraak wordt de eerste keer de helft van de behandelkosten in rekening gebracht, bij herhaling worden de volledige behandelkosten in rekening gebracht.

Fabulous Feet in ingeschreven bij KvK, Provoet, het ProCert Kwaliteitsregister voor Pedicures, het HBA en bij De Geschillencommissie.

Vergoeding van behandeling bij mensen met diabetes en/of reuma wordt hierdoor mogelijk. Dit is o.a. afhankelijk van uw aanvullende verzekering.

Alle door u verstrekte informatie wordt vertrouwelijk behandeld en zonder uw toestemming worden geen gegevens aan derden verstrekt.De Privacy Policy van Fabulous Feet ligt ter inzage in de praktijk.

Hopelijk wordt en blijft u een tevreden client, maar wanneer er onverhoopt een klacht is, dan stellen wij het op prijs dat deze kenbaar wordt gemaakt. Alleen op deze manier kan een klacht worden opgelost.

Fabulous Feet pedicure
Willeke van der Veer - Romijnders


Leuke weetjes

Pedicures voortdurend bijscholen, als ze tenminste in het Kwaliteits Register voor Pedicures zijn ingeschreven!

We blijven investeren, we hebben nu een omnicut, een apparaat waar mee we hard eelt kunnen weghalen met een superglad resultaat!


De privacy policy van Fabulous Feet ligt klaar in de praktijk. 
Dan weet u precies wat we willen weten en wat we met die gegevens doen. 

Er momenteel drie soorten pedicure's zijn?

  • Cosmetisch Pedicure = voor behandeling van mensen met gezonde voeten
  • Pedicure Plus = met aantekening voor behandeling van mensen met reuma en of diabetes
  • Medisch Pedicure = met diverse aanvullende specialiteiten zoals verwaarloosde voet, drukontlasting en diverse nagelbeugeltechnieken.
Ik ben pedicure plus, voor zowel mensen met reuma als met diabetes.

Interessante websites

Fabulousfeet op Twitter

Provoet
De branche organisatie is van de pedicure's. Daar kunnen gediplomeerde pedicure's zich bij aansluiten, en zij zorgen onder andere voor regiobijeenkomsten, waar pedicure's contact met elkaar kunnen zoeken. Ook zijn de Provoet pedicure's ingeschreven bij De Geschillencommissie...Zelf ben ik ook aangesloten bij Provoet.

Procert KwaliteitsRegister voor Pedicure's
Het register waar je kunt kijken of uw pedicure ingeschreven is, zodat je in aanmerking kunt komen voor vergoeding van de behandeling als u reuma of diabetes heeft. Dit is allemaal afhankelijk van uw zorgverzekering. Vraag meer informatie bij uw zorgverzekeraar als u vragen heeft over vergoeding.

De Geschillencommisie voor de Uiterlijke Verzorging
Alle provoet leden zijn in principe aangesloten bij deze geschillencommissie. Fabulous Feet natuurlijk ook. Op deze site kunt u zien hoe de geschillencommissie werkt.